Adatvédelmi Nyilatkozat

A www.civil-ertek.hu weboldal üzemeltetője, a „Civil Érték” Nonprofit Tanácsadó és Szolgáltató Közhasznú Egyesület (székhely: 3300 Eger, Bajcsy-Zsilinszky utca 9., a továbbiakban „Civil Érték” Közhasznú Egyesület) garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli, különös tekintettel az alábbiakra:

  • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény,
  • a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény,
  • a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény,
  • az elektronikus kereskedelmi, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Az adatkezelés célja

Az adatkezelés célja a rendszerbe regisztrált felhasználók számára információnyújtás, a munkaerő-piaci tanácsadásokra való bejelentkezés, valamint elhelyezkedésüket, karrierépítésüket támogató programok és rendezvények ajánlása elsősorban e-mail-en keresztül.

Általános adatkezelési elvek

A „Civil Érték” Közhasznú Egyesület regisztrációs oldalán online megadott adatokat kizárólag a „Civil Érték” Közhasznú Egyesület munkatársai kezelik, az adatok feldolgozása és kezelése során adatfeldolgozó vállalkozás szolgáltatásait nem vesszük igénybe.

A bejelentkező Ügyfelek általi adatszolgáltatás online és adatlapon történt jelentkezés esetében is önkéntes, az adatkezelés céljának ismeretében történik.

A „Civil Érték” Közhasznú Egyesület kötelezi magát arra, hogy a rendelkezésére bocsátott adatokat kizárólag a felhasználók által választott szolgáltatás céljából, a felhasználók hozzájárulásának megfelelően használja.

A megadott személyes és egyéb adatok a felhasználó kérésére bármikor törölhetők, a kért szolgáltatások felfüggeszthetők és visszamondhatók.

A „Civil Érték” Közhasznú Egyesület fenntartja magának a jogot, és egyben kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen Nyilatkozat tartalmát a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsa. A nyilatkozat bármilyen kismértékű változásáról felhasználóinkat előzetesen értesítjük.

A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag az Ön által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Jelentkezési anyagait a feltöltést követően 1 évig tároljuk adatbázisunkban, kivéve ha Ön azok törlését vagy módosítását korábban kéri. Minden módosítást követően újra indul az egy éves időszak.

A „Civil Érték” Közhasznú Egyesület kötelezi magát arra, hogy az adatbázisban szereplő adatok kezelése során a jelen a Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően jár el, az abban foglaltaknak maradéktalanul eleget tesz.

A Felhasználó kötelezi magát arra, hogy az adatbázisba kizárólag saját adatait rögzíti, valamint hogy azok a valóságnak megfelelnek.