Pályázatok

„Civil Alap szakmai programok megvalósítása 2016”

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet az Eger városban működő civil szervezetek támogatására „Civil Alap szakmai programok megvalósítása 2016” címmel

A támogatásra fordítható pénzkeret: 6.000.000,- Ft

A pályázat célja:

Az Eger város területén működő civil szervezetek közösség érdekében végzett szakmai programjainak, közcélú tevékenységének támogatása, a helyi civil szektor közéleti részvételének segítése.

Támogatás igényelhető:

Címke: 

"Nőnek lenni jó" - Képzőművészeti rajzpályázat

Címke: 

Pályázati felhívás családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására (CSP-CSBM-15)

Azt a nyelvtani szóhasználatot kell meghatároznunk, hogy a munka vagy karrier, illetőleg a munka és karrier megfogalmazást használjuk-e? Melyik a helyes? Lehet-e többgyermekes anyaként karriert építeni vagy választani kell a közül, hogy jó édesanyák vagy jelentős szakmai karriert befutó nők legyünk. A mai világban sokkal nehezebb összeegyeztetni e két színteret. Az oka a magas színvonalon elvárt munkahelyi teljesítmény, a merev munkaidő szabályozás, a gyermekük nevelésében egyedül maradt nők. Mégis meg kell próbálni a balanszot, azaz egyensúlyt megteremteni a két színtér között.

Címke: 

Terézanyu Pályázat 2015 - Irodalmi-, fotó- és videópályázat hölgyeknek „Dolgozó nő” témakörben

A Richter a Nőkért program keretében idén is meghirdetésre került a Terézanyu Pályázat, amelynek 2015. évi témája: „Te miért dolgozol?”.

A kiírók igazi női sorsokat várnak, amelyben elmondják, hogyan élik meg a munkájukkal járó nehézségeket, hogyan kezelik az előítéleteket és miért dolgoznak valójában. A pályázati anyagot egyes szám első személyben, maximum 5000 karakter terjedelemben kell megírni.

A korábbi évekhez képest, idén fotóval és videóval is lehet nevezni!

Pályázat menete

Címke: 

Civil szervezetek infrastruktúra támogatása

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt igénybejelentési felhívást hirdet civil szervezetek támogatására. A felhívás célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a befogadó szervezetek időlegesen rendelkezésre álló szabad infrastrukturális erőforrásainak igénybevétele révén.
A felhívás kódja: IST-14
Az alábbiakban elérhető a felhívás és a kapcsolódó dokumentum.

Címke: 

KULTURÁLIS ALAP 2014. I. FÉLÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a város kulturális, művészeti értékeit ápoló, – legalább három éve színvonalasan működő – alkotók, az amatőr művészeti ágakban tevékenykedő, jogszabályban meghatározott módon nyilvántartásba vett egyesületek, civil szervezetek számára. Az Alap feladata, hogy a civil szervezetek által kezdeményezett, a város kulturális életében jelentősnek ítélt rendezvények, programok megvalósítását lehetőségeihez képest támogatásban részesítse.

Címke: 

Előny 2014 - Pályázat

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Erőforrás Bizottsága pályázatot hirdet a gyermek- és ifjúsági korosztály részére „Előny 2014" címmel.

Célja az Eger városában működő gyermek- és ifjúsági közösségek tevékenységének segítése, a korosztály közéleti részvételének fejlesztése.

Pályázati keretében támogatható projektek :
Gyermek- és ifjúsági szervezetek, klubok, diákönkormányzatok által szervezett, programok, képzések, táborok támogatása; kortárssegítő képzések támogatása.

Címke: 

AZONOS TISZTELETTEL - AZ EGYENLŐ BÁNÁSMÓD HATÓSÁG RÖVIDFILMPÁLYÁZATA

Forgass 5 perces animációs, dokumentum- vagy kisjátékfilmet!

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) nyílt, jeligés rövidfilmpályázatára az esélyegyenlőséget hangsúlyozó, figyelemfelhívó, legfeljebb 5 perc időtartamú filmeket várunk!

Az alkotások az egyenlő bánásmódról szóló törvényben* nevesített védett tulajdonságokon alapuló diszkriminációt, a hátrányos megkülönböztetést, a zaklatást és a jogellenes elkülönítést dolgozzák fel.

Címke: 

Családbarát közgondolkodás népszerűsítése és a nők és férfiak közötti harmonikusabb együttműködés elősegítése

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 
Családbarát közgondolkodás népszerűsítése és a nők és férfiak közötti harmonikusabb együttműködés elősegítése (Kód: CSP-KÖZG-14)

Címke: 

Norvég Civil Támogatási Alap tájékoztató fórum és pályázati konzultáció

2014. január 14-én, 16.00 és 17.00 óra között az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap munkatársai tartanak pályázati fórumot és konzultációt az érdeklődő civil szervezetek képviselői számára az NCTA közelmúltban kiírt és január közepén megjelenő kis- és közepes pályázati felhívásai kapcsán.

Helyszín: Civil Ház (Eger, Bajcsy-Zsilinszky utca 9.)

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a civilhaz@eck.hu email címen lehet 2014. január 13-ig a képviselt civil szervezet és a képviselő nevének, valamint telefonos és email-es elérhetőségének megadásával.

A pályázati alapról és aktuális kiírásairól további információ a www.norvegcivilalap.hu weboldalon található.

Címke: 
Subscribe to RSS - Pályázatok