Nóra-háló

MEGHÍVÓ - Egri NÓRA-pont megnyitójára

A ”Civil Értek” Közhasznú Egyesület tisztelettel meghívja az EGRI-NÓRA PONT megnyitójára, melynek helye: Egri Civil Ház (Eger, Bajcsy-Zsilinszky utca 9.) ideje: 2014. szeptember 19. (péntek) 15.00 óra

Címke: 

NÓRA-HÁLÓ stratégiai workshop

Budapest, 2014. január 9.

A NÓRA-Háló szervezetei az idei évben először a Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központban (Budapest, Hermina út 57.) találkoztak, ahol klasszikus stratégiai tervezés keretében a hálózat vízióját, misszióját, célcsoportjait, stratégiai céljait és a 2015. évi konkrét feladatokat határozták meg közösen. Ezt követően szót váltottak a Norvég Alaphoz beadandó pályázati lehetőségekről illetve tervekről.

Címke: 

NÓRA-HÁLÓ - szakmai workshop

Budapest, 2013. november 12.

A NÓRA Háló szervezetei első találkozójára került sor a Jurányi Közösségi és Inkubátor Házban 2013. november 12-én. 
Keveházi Katalin, a JÓL-LÉT Alapítvány kuratóriumi elnöke mutatta be a „NÓRA-HÁLÓ országos gender tudatos munkaerő-piaci tanácsadó hálózat tudástranszferrel” programjukat, majd a partnerszervezetek megismerésére került sor.

NÓRA-HÁLÓ PARTNERSZERVEZETEK:

Címke: 

NÓRA-HÁLÓ, Heves megyében

Pályázatot nyújtottunk be a JÓL-LÉT Alapítványhoz „A gender tudatos munkaerő-piaci tanácsadó hálózat tudástranszferrel" című projektje keretében kiírt együttműködési felhívásra. A fővárosi hatókörű alapítvány most induló projektjével a gender-tudatosság fejlesztését célozza meg a nők érdekében.

A Nóra-háló projekt célja egy 10 régióra kiterjedő munkaerő-piaci és anti-diszkriminációs tanácsadói hálózat létrehozása. Kialakításával 5000 nő számára nyújtanak munkaerő-piaci és anti-diszkriminációs tanácsadást.

Subscribe to RSS - Nóra-háló