Képgalériák

2021. március végén bekapcsolódtunk a Felsővárosi LISZI (Lakossági Információs és Szolgáltató Iroda) által szervezett "Húsvéti dekoráció készítése – ünnepeljük együtt a Húsvétot!" programjába.
Egyesületi tagjaink és aktíváink közül 11-en regisztráltunk a húsvéti kézműves online foglalkozásra.

Nagyon nehéz időszak volt ez szervezetünk életében, ugyanúgy, mint mások életében. A tavaszi időszakban a COVID járvány miatt nem tudtunk úgy találkozni, ahogy szerettünk volna, s ahogy terveztük. A megváltozott helyzetre való tekintettel, sajnos nem tudunk a szokásos módon műhelymunkát sem tartani. Az új helyzet azonban új megoldásokat követelt.

Egy egri vár sétával egybekötött látogatást tettünk a Gárdonyi Géza Emlékházban, ahol „Lányok, nők, szerelmek, csalódások Gárdonyi életében” címmel sétavezetőnk Badacsonyi Ferencné Bohus Gabriella, idegenvezető tartott számunkra előadást.

Egy kötetlen hangulatú közös főzést szerveztünk egyesületünk tagjaival. Jó volt újra együtt lennünk, hiszen a tavaszi időszak óta a járvány miatt nem volt erre lehetőségünk. Finom kajákat készítettünk, ettünk-ittunk, a következő időszak feladatairól beszélgettünk.

A Heves Megyei Tehetségsegítő Tanáccsal való több éves, eredményes együttműködésünk keretében került sor 2020. augusztus 5-én egy szakmai műhelymunka megszervezésére az Női Esélyegyenlőségi Civil Csoport tagjainak részvételével, ahol 25 fő vett részt. Egy nagyon remek előadást hallhattunk Szabó Győzőné pszichológus előadásában a „Tehetséggondozás szülői szemmel” címmel.

2020. január 29-én találkoztak a Női Civil Műhelymunka tagjai az Egri Civil Házban. Először Apró Anna, az
EKE Földrajz és Környezettudományi Intézet doktorandusza felvezetésével az „Egri helyi közösségek
támogatása” című projekt időközi eredményeit ismerhettük meg.
Másodikként pedig Kassai Zita, az Új Akropolisz Filozófiai Iskola Kulturális Közhasznú Egyesület, Egri
Központja vezetője tartott előadást a férfi archetípusokról és ezek árnyoldalairól.
Sokan nincsenek tudatában annak, hogy nőként tulajdonképpen mindannyian görög istenekkel élünk, dolgozunk,